En Krona
Reklam och marknadsföring En Kronas samlade erfarenheter
Erfarenheter
It takes 2 Fotbollsgalan Rock the Boat BCA Event Melodituren Zappa Trelleborg Music Festival KulturKrock Music Quiz Lovehandles Steffo Törnquist
Krönika-arkivet The History of Rock Artiklar & Recensioner CA Breger - Minnesruna 50 GYLLEne år - Boken Bil Larsson

BCA Event

BCA 25-års jubileum
BCA 25 år var en jubileumsfest som hölls i Parken i Trelleborg våren 2008. En Krona höll i hela eventbiten där 225 personer serverades middag och uppträde i form av Stefan & Kim samt dans till Brandsta City Släckers. Även en utställning över BCA:s 25 år hölls i Trelleborgssalen.

bca1 1 1 1 1
1 1 1 1
BCA EM-event
En kundträff med EM-tema hölls under två av Sveriges EM-matcher på BCA i juni 2008. En Krona höll i eventbiten med tält, mat, dryck, BCA/EM-tröjor och storbildstv. Första matchen slutade med svensk seger mot Grekland men i matchen mot Ryssland gick rullgardinen ner.

1 1
Rekryterings- och utbildningsdag
I Parken höll Arbetsförmedlingen i februari 2009 en rekryteringsdag. BCA och AM Rental hade en monter och En Krona höll i deras utställning.

1
Sponsorträff med IFK Trelleborg Handboll

I Trelleborgssalen höll BCA i februari 2009 sponsorträff för IFK Trelleborg Handboll inför derbyt mot IFK Ystad. En Krona höll i arrangemanget där mat, dryck och presentation serverades för ett 80-tal gäster.

1 1
Sydkustloppet
Sydkustloppet som var en halvmara gick mellan Skansarna och Smyge i maj 2009. BCA stod för ett av vätskestånden i målfållan och En Krona höll i arrangemanget.

1
Resegille
Steamclock Investment AB var beställare av det Resegille som En Krona höll i för byggjobbarna på bland annat SAWI i april 2011. I kontoret som byggs ska under hösten 2011 BCA Entreprenad AB flytta in.

1 1
Malmö FF:s företagsdag
På Swedbank Stadion höll Malmö FF i april 2011 en Företagsdag för sitt nätverk. En Krona ansvarade för BCA:s monter som bland annat fick besök av den gamle fotbollshjälten Robert Prytz.

1 1 1

Kronas Fredagskrönika